Oudervereniging

 

Op sbo Facet is er een enthousiaste oudervereniging die samen met het team op school diverse activiteiten helpt te organiseren. Hierbij kunt u denken aan Sinterklaas, kerst, Pasen, carnaval maar ook aan sportactiviteiten, zoals bv schoolvoetbal en de avond4daagse.        

Het is mogelijk dat de oudervereniging via de leerkracht of klassenouder aan u vraagt om mee te helpen bij een van de activiteiten. Om deze activiteiten mogelijk te maken vragen we aan alle ouders een ouderbijdrage, deze bedraagt 15 euro per schooljaar. Vanuit de ouderbijdrage worden de activiteiten betaald. Zoals strooigoed, versieringen, versnaperingen, sport tenues, cadeautjes of indien nodig het vervangen van bijvoorbeeld de Sint en pieten pakken.  

De oudervereniging van sbo Facet bestaat op dit moment uit vier leden. Een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en twee algemene leden.  Per jaar zijn er ongeveer zes vergaderingen waarbij de geplande  activiteiten worden besproken en nieuwe ideeën worden uitgewisseld. 

De oudervereniging is als volgt samengesteld:

Alexandra Janosa-van Munster, voorzitter

 

, secretaris

, penningmeester

, lid

De oudercommissie heeft een eigen email adres voor als u vragen, opmerkingen of ideeen heeft. We hopen dat dit een makkelijke, laagdrempelige manier is om de oudercommissie te benaderen. Ons email adres is :

oudercommissie@sbofacet.nl

In de eerstvolgende vergadering wordt uw punt besproken, waarop we daarna antwoord zullen geven. Dit zal in vertrouwen door de oudercommissie behandeld worden.

Ook hebben wij op school in de koffiekamer een postvak.